Terminlista for Norgescupen er klar

Terminlista for Norgescupen er klar

Norges Havfiskeforbund har lagt ut terminlista for Norgescupen 2012.

Heftig kveitefilm

Heftig kveitefilm

-Fantastiske undervannsbilder, mye action og rikelig med eksperttips fra en erfaren fiskeguide på kveite. -Det er hva du får i denne filmen, sier Nils Arne Sæbø. Basert på suksessen på NRK i vinter, kommer han nå med en DVD for salg om sportsfiske etter kveite.

Jons Rekordsei

Jons Rekordsei

Jon Steinseide fikk merke kreftene da to storseier bet på samtidig

Ny håndbok for sjøfiske

Ny håndbok for sjøfiske

Asgeir Alvestad står bak en ny bok om sjøfiske som er utgitt på Tune forlag. Boka er nok mest for nybegynnere. Den inneholder også historier fra Bergensområdet, ma. en steinbittur med BHF for mange år siden.

Heftig kveitefiske på NRK

Heftig kveitefiske på NRK

Tirsdag 22 mars sender Ut i Naturen et program om kveite som BHF medlem Nils Arne Sæbø har laget. Her blir det heftige scener av kveitefiske med stang utenfor Tromsø.

Jon Steinseide tok Flettericupen

Jon Steinseide vant Flettericupen i 2009. Han deltok i alle konkurransene og vant tre av dem. Komplett resultatliste ser du her.

Langefestival 2010 - Store rugger

Langefestival 2010 – Store rugger

Aller størst var Svein Olaussen sin lange på 22 kg. Vinner ble Geir Johannessen med 44 kg. I tillegg fikk Jon Steinseide en «enorm» hyse på 6,2 kg.

Seifestival 2009 - Suveren seier til Odd Lundberg

Seifestival 2009 – Suveren seier til Odd Lundberg

Odd Lundberg tok en suveren seier med 59 kg under seifestvalen som be avviklet under idylliske værforhold.

Vårfestival 2009 - Flott vær men lite fisk

Vårfestival 2009 – Flott vær men lite fisk

Vårfestivalen 2009 ble arrangert vest for Solsvik. Dagen for de 8 deltakerne startet med en del bølger og fiske innaskjærs etter hyse. Utover dagen ble været bedre og bedre og fiske utaskjærs null problem. Selv med Hagelin som lokal guide ble fangstene meget små. Et utall av passer ble undersøkt uten suksess. Fisken var bare […]

Starttips til havfiske

Starttips til havfiske

Havfiske definerer vi her som fiske fra båt på sjøen. Dette fisket kan like gjerne drives på grunt vann tett opp til land, som på store dyp ute på havet. Når du fisker i sjøen er mulighetene for fangst gode og du vet aldri hvilken av de mange artene som har nappet agnet ditt. Vissheten […]