TIPS/TEMA

Tilbud til klubbmedlemer – Jakten på storlangen

Jakten på storlangen 16-18 mars 2012

Vi ønsker å tilby 4 ( 8 ) personer fra BHF til å komme ut til Fedje for å jakte på storlangen og kanskje få et napp i klokken

Terminlista for Norgescupen er klar

Terminlista for Norgescupen er klar

Norges Havfiskeforbund har lagt ut terminlista for Norgescupen 2012.

Heftig kveitefilm

Heftig kveitefilm

-Fantastiske undervannsbilder, mye action og rikelig med eksperttips fra en erfaren fiskeguide på kveite. -Det er hva du får i denne filmen, sier Nils Arne Sæbø. Basert på suksessen på NRK i vinter, kommer han nå med en DVD for salg om sportsfiske etter kveite.

Ny håndbok for sjøfiske

Ny håndbok for sjøfiske

Asgeir Alvestad står bak en ny bok om sjøfiske som er utgitt på Tune forlag. Boka er nok mest for nybegynnere. Den inneholder også historier fra Bergensområdet, ma. en steinbittur med BHF for mange år siden.

Heftig kveitefiske på NRK

Heftig kveitefiske på NRK

Tirsdag 22 mars sender Ut i Naturen et program om kveite som BHF medlem Nils Arne Sæbø har laget. Her blir det heftige scener av kveitefiske med stang utenfor Tromsø.

Starttips til havfiske

Starttips til havfiske

Havfiske definerer vi her som fiske fra båt på sjøen. Dette fisket kan like gjerne drives på grunt vann tett opp til land, som på store dyp ute på havet. Når du fisker i sjøen er mulighetene for fangst gode og du vet aldri hvilken av de mange artene som har nappet agnet ditt. Vissheten […]

Seifiske med Harald og Aksel

Seifiske med Harald og Aksel

Utstyrsfirmaet Elbe har vært på tur med Harald Uthaug og Aksel Larsen fra BHF. Her får du en del tips til hvordan du kan lure storseien.

Torskekongen

Torskekongen

Henry Hagelin tilbringer mesteparten av fritiden i sin 14 fots Askeladd på jakt etter torsk. Han var ikke fornøyd med de pilkene han fant i butikken, og har gjennom tusenvis av fisketimer utviklet sin egen torskepilk.

Stor i kjeften, glad i glitter

Stor i kjeften, glad i glitter

I april/mai kommer steinbiten opp fra dypet etter gytingen. Nå er den sulten og lett å friste. Dersom du i tillegg dekorerer agnet med litt flagrende blekkspruter og blanke skjeer er du godt rustet.