Heftig kveitefilm

-Fantastiske undervannsbilder, mye action og rikelig med eksperttips fra en erfaren fiskeguide på kveite. -Det er hva du får i denne filmen, sier Nils Arne Sæbø, medlem i BHF og mannen bak suksessfilmen om kveite på Ut i Naturen i vinter. «Dronninga i Dypet» er tar det beste fra fjernsynsprogrammet, men inneholder mange nye opptak og klipp som ikke kom med i fjernsynsversjonen.

-Fortsatt er det de unike undervannsopptakene som gjør dette til en spesiell film, sier Nils Arne Sæbø. -På denne DVD’en har vi for eksempel et nytt og utrolig stilig opptak av en kveite som følger etter og studerer jiggen i nermere 3 minutter før den til slutt biter. – I tillegg avslører fiskeguiden Per Jonasson mange av de triksene han bruker når han skal jakte på kveite.

Filmen er nå i salg og kan kjøpes på www.halibutqueen.com. Medlemer i BHF får spesialpris ved å kontakte Nils Arne Sæbø direkte, og har også mulighet til å  få  en HD versjon som ikke er i vanlig salg.


Warning: Illegal string offset 'echo' in /home/u/u6398356/www/wp-content/themes/hybrid/library/extensions/custom-field-series.php on line 82

Send et svar

Du må være innlogget for å kunne kommentere.