Bergen havfiskeforenings formål er ved samarbeid og kameratskap å aktivisere til sportsfiske på og ved havet. Vi holder klubbmøter ca en gang pr måned i vårt klubblokale på Danmarksplass, vis a vis Bergen Yrkesskole (Se terminliste). Møtene starter klokken 19:00 og varer til ca. 21:00.

Som medlem av BHF blir du også tilknyttet Norges Havfiskeforbund. Klubben oppdaterer medlemmene sine via sms, mail og egen facebook gruppe. I tillegg kan en holde seg oppdatert ved hjelp av våre hjemmeside og klubbmøter.

På møtene kan en i tillegg til fiskeskrøner plukke opp tips om gode fiskeplasser og fisketeknikker. Med jevne mellomrom har vi medlemmer som viser hvordan en binder fiskeutstyr, utstyrsleverandører som demonstrerer nytt utstyr og andre relevante aktiviteter.
Du vil også kunne få råd og tips om utstyr på klubbens møter. Det er også mulig å få lånt standardutstyr hos en av våre samarbeidspartnere for å se hvordan det virker før du bestemmer deg for hva du vil satse på.
Det viktigste med medlemskapet er å komme seg på sjøen og fiske.

Årlig arrangerer vi 7 fiskekonkurranser, deriblant klubbmesterskap på Fedje og 2 festivaler på Hellesøy som er med i Norgescupen i havfiske og trekker fiskere fra hele landet.
Klubben arrangerer også turer for klubbmedlemmer som ønsker det. Prisen på slike turer varierer og er avhengig av antall personer og hvor det skal fiskes.

Spørsmål?
Ta kontakt med Aksel Larsen 41270199
eller Geir Johannessen 91177385
geir.johanness1@gmail.com