SUKSESS i ÅLESUND

 

Bergen Havfiskeforening hadde stor suksess under Norgescupfestivalen i Ålesund 27 august. Roger Krogsæter vant herreklassen, Nils Arne Sæbø kom på tredje, og Jon Steinseide på fjerde. I tillegg vant firemannslaget, der Roger, Nils Arne og Harald Uthaug og Aksel Larsen fisket. Aksel Larsen fikk også festivalens nest største fisk.

Det blåste godt i Ålesund denne dagen og de fleste av båtene hadde ikke mulighet til å ligge i ro opp mot vinden. De fleste prøvde seg ute i Storsundet til å begynne med, men avdriften var så stor at de fleste valgte å gå inn i smulere farvann. Der ble det mye hyse og hvitting, men noen spredte innslag av sei, lyr og lange. Roger Krogsæter sin båt låg lenger ute, og han la grunnlaget for seieren med 10 langer totalt.
Dette var første festival Ålesund arrangerte og de har allerede fått tildelt NM neste år. De lovet å jobbe med å skaffe mer egnede båter til da, og med litt bedre vær så kan det bli en trivelig festival. Her går du rett ut fra hotellet i sentrum og ut i båtene.

Komplett resultatliste (Ålesund sine sider)