Rapport fra klubbtur 20 oktober

  • Post category:TURRAPPORTER

 

 

Turrapport

 

Klubbtur 20/10-13

 

Vi var 15 stk som hadde møtt opp på Klokkarvik Båthavn. Tre Båter – Mener det var Berland, Hagelin og Merkesvik. Det hadde vært mye bruk av siden vår på facebook. Folk hadde gått høyt ut og pay for research paper det var god steming:) Vi skulle fiske i Lerøyosen. Rapportene hadde vært gode for dette området i tiden før, men det ryktes at det hadde vært 14 båter og fisket mye på lørdagen.

 

Judith hadde som vanlig god kontroll på oss og viste oss hva båter vi skulle på. Også på denne turen var der nye medlemmer med på tur for første gang. Hyggelig. Og det er like god og avslappet steming når det er konkurranser. Så ikke noe å frykte her.

 

Været var godt med lite eller ingen vind og flat sjø. God temperatur. Fisket begynte rolig hos de fleste båtene. Men etter ca en time begynte det å komme opp fisk hos alle og noen bikket faktisk 10kg grensen på sei. Artene det gikk i var sei og vassild. En og annen uer var det også. Men ikke noe stort. Per Skarsvåg fikk også denne turen dagens største med en sei på 14 kg. En feit og kort tung en som tok mye snøre. Artig å bivåne den fighten. vet ikke om jeg skal avsløre hemmeligheten angående agnet som ble brukt. Dere får heller spørre han om dere vil.

 

Det ble talt 16 båten i umiddelbar nærhet, så dette stedet er populært. Petter Anderssen, Tom Emil og Stig Yri kom også og hilste på i egne båter. Hyggelig.

 

Neste tur ewr Seifestivalen 10/11-13. Meld dere på og kom til Bergen Havfiskeklubb. Bedre gjeng skal man lete lenge etter.

 

Dagen blir alltid bedre om kan kan holde i en fiskestang.

 

Mvh

Anders Eik

 

Bilder……[nggallery id=62]