ANDRE KONKURRANSER

Sørøya 2007 - Topplassering for Bergen Havfiskeforening

Sørøya 2007 – Topplassering for Bergen Havfiskeforening

Trond Sæle vant Sørøyfestivalen (andre dag på Sørøya) i sommer. Han fikk rundt 230 kg på 5 timers fiske. Tore Gimservik endte på andreplass med ca 190. I tillegg fikk Jarle Brommeland en torsk på 25 kg som ble størst fiske over begge dager. «Reiselaget» med Helge, Atle, Bjørg, og Trond vant klassen for firemannslag.

Sørøya 2006 - Drømmefiske

Sørøya 2006 – Drømmefiske

Søndags kveld og natt til mandag, samme dag vi skulle hjem, fikk vi oppleve Sørøya fisket slik det virkelig kan være. Hele 9 torsker over 20 kg ombord og nesten bare fisk over 10 kg.

Mausund 2006 - Orkan i kastene

Mausund 2006 – Orkan i kastene

Vi ankom forventningsfullt Tovehuset på Mausund mandag for å delta på to en-dagers festivaler samt nordisk mesterskap i havfiske over to dager.

Sørøya 2005 - Kjempetorsk

Sørøya 2005 – Kjempetorsk

Sørøyfestivalens største fisk ble Helge Kjøndals Torsk på 28,9 kg. Ellers ble det også ny klubbrekord på flekksteinbit, 13,16 Atle Rasmussen, og kveite 15,28, Trond Sæle. Utenom festivalen ble det også dradd mye stor fisk av BHF gjengen på tur til Sørøya.

SUKSESS i ÅLESUND

SUKSESS i ÅLESUND

Bergen Havfiskeforening hadde stor suksess under Norgescupfestivalen i Ålesund 27 august. Roger Krogsæter vant herreklassen, Nils Arne Sæbø kom på tredje, og Jon Steinseide på fjerde. I tillegg vant firemannslaget, der Roger, Nils Arne og Harald Uthaug og Aksel Larsen fisket. Aksel Larsen fikk også festivalens nest største fisk.

Første uerpremie til Frank

Første uerpremie til Frank

  Frank Steinseide gikk seirende ut av første runde i konkurransen om å få størst uer. Galvarino Jorquera har laget en flott uerstatuett som ble årets vinner til del. Så er det bare for oss andre å hive seg på, ny konkurransen frem til neste klubbmesterskap.

NM 2004 - Fornøyd med innsats

NM 2004 – Fornøyd med innsats

De 10 medlemmene gjorde det brukbart i NM på Mausund, selv om ingen nådde helt til topps i hovedkonkurransene. Førstepris ble det likevel på Helge Kjønndal som fikk største fisk under NM, en lange på 23,16 kg.

NM i tynnline på Hellesøy

NM i tynnline på Hellesøy

Med gode fangster av lyr klatret Øystein Winther til topps i herreklassen i NM i tynnline som ble arrangert i Hellesøy i Øygarden.

Blomvågfestivalene 2003

Resultatliste

KM tynnline 2002

KM tynnline 2002

I KM i tynneline ble avholdt i mars, og det ble fisket i Vatlestraumen. Det var vel ingen bombe at de som forsynte seg av premiebordet hadde fisket lange. Aller best gjorde Jan Erik Larsen det, med totalt 19 kg. Han fikk også den største fisken, en lange på 12,75 kg. Den ble forsiktig lirket […]