Rapport fra klubbtur 22 september

  • Post category:TURRAPPORTER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klubbtur 22/9-13

 

Lokasjon: et sted utenfor Fedje. Utro fra Hellesøy kl 0900. 2 båter ført av Hagelin og Berland. 10 stk fra klubben var med. Deltakere ble fordelt  på de to båtene. To nye medlemmer var med.  Velkommen!!!.

 

Wasiq Butt kom akkurat i tide. På vår båt hos Hagelin hadde Gjermund, Per, far og sønn Rasmussen og undertegnende blitt plassert. Vi gikk til en kjent plass for Hagelin og de som var med på forrige tur. Derfor var der høye forventninger om mye og stor fisk. Det åpnet litt tregt og vi flyttet på oss noen ganger, før vi fant plassen. Da begynte storlangene og bite jevn hos alle på båten.

Per åpnet med en ok sei og så bøyde stangen hans jeg bra. Resultat var dagens første lange over 10 kg .Gjermund hadde tidligere på dagen uttalt at han bare gikk for de store denne turen. Jaggu fikk han det også. 3 stk fine langer mellom 15 og 18 kg. Jeg ville fylle fryseren med litt mat så jeg holdt meg unna de store men fikk til gjengjeld mye fisk. Mistet også noen store gjorde vi også på båten.

Fikk fine tips av Per og båtfører Hagelin om hvordan man skulle unngå dette. Litt sjø var der men ikke slik som forventet utifra værmelding. Utover dagen ble det varmere og varmere og vi måtte svette for å få opp fisken. Per gikk for kombo fersk sei og frossen makrell som agn og det så ut til å fungere denne dagen. Thor og Thor Erik fylte stampen sin med god margin og måtte låne plass hos andre. Tror det ble mye fillet hos dem der om kvelden. Etter hvert så folk på båten seg fornøyde med fangsten. Var bare Eik som fortsatte å fiske. Vi klarte kuntstykket å bomme på tiden og ga oss og gikk inn en time!!! før tiden. Jeg og Gjermund spurte oss selv om hvor den andre båten ble av, men oppdaget da jeg fikk snakke med de andre at vi hadde gikk oss før tiden. Etterpå var det jobb og sløye og fillitere. Per gav Gjermund og Eik en rask innføring her. Takker for god hjelp.

 

Ellers en strålende tur med godt selskap. Slike turer er strålende reklame for klubben vår, med flinke båtførere, entusiastiske fiskere gode fangster og et herlig vær. Kan livet bli bedre. dagen blir alltid bedre om kan kan holde i en fiskestang.

mvh

Anders Eik

Bilder…[nggallery id=60]